Photo

Este un amplificator pentru biosemnale, cu 256 de canale, util pentru masuratori invasive sau neinvazive ale functiilor creierului uman (aprobat CE). 

Amplificatorul are 256 convertoare ADC pe 24 biti (esantionare la 38.4 kHz/canal, rezolutie ridicata, fara saturare, domeniu mare de sensibilitate pentru masuratori EEG, ECoG, ECG, EMG, EOG).  

Procesare interna a semnalelor cu DSP in virgula mobila (reducere de 49 ori a zgomotului de masura).

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo

Este un sistem portabil pentru inregistrarea biosemnalelor, cu optiuni de transmitere wireless la un PC Pocket, PC sau laptop. Acesta permite colectarea biosemnalelor de la creier, inima, muschi rezultat al miscarii ochilor si respiratiei, etc. 

g.MOBIlab+ este disponibil in doua versiuni: pentru inregistrarea numai a unor semnale EEG pe 8 canale si versiunea de inregistrare a unor semnale diverse. Se poate conecta un comutator pentru initierea esantionarii externe a datelor.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo

Este un sistem adaptat USB, cu 16 canale (rezolutie 24 biti, esantionare simultana pe toate canalele la o frecventa de 38.4 kHz/canal), 4 conexiuni independente la masa, inregistrare diverse tipuri de semnal:
(EEG/ECoG/ECG/
EMG/EOG)

Conectare la diversi senzori, se pot interconecta mai multe unitati g.USBamp pentru a inregistra pe 32/48/64/... canale; filtrare si preprocesare digitala, conectare via USB 2.0.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo

Este un nou sistem wireless de inregistrare a biosemnalelor. 
G.Nautilus este prevazut cu o baterie lithium ion incorporata, care permite o inregistrare neintrerupta de pana la 10 ore. Bateria se incarca
contactless in decurs de 2-3 ore.

Device-ul este waterproof, ceea ce permite o curatare usoara a electrozilor impreuna cu casca, fara a fi necesara deconectarea sau dezasamblarea acestora. 
 Transmiterea datelor se realizeaza printr-o banda de 2.4Ghz cu o raza de actiune de aprox 10 m.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo

Se poate interfata cu toate sistemele GTEC de achizitie a biosemnalelor si permite o configurare rapida a acestora.

 Semnalele si parametrii pot fi vizualizati pe ecran (display mode), stocati pe harddisk, si vizualizati/prelucrati in modul offline. 

Exista posibilitatea inregistrarii imaginilor video simultan cu inregistrarea biosemnalelor. 

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo

Highspeed Online Processing blockset

Libraria Highspeed Online Processing blockset
este disponibila pentru g.BSamp, g.MOBIlab+, g.HIamp si g.USBamp. 

Libraria permite inregistrarea biosemnalelor de tip EEG, ECoG, EMG, EOG, ECG pe baza constructiei unui model Simulink si procesare in timp real.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo


Permite inregistrarea biosemnalelor de tip EEG, EMG, EOG, si ECG pe baza unor programe in LabVIEW.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Photo

g.BSanalyze este un mediu interactiv pentru procesarea si analiza diverselor tipuri de semnale in domeniul cercetarii medicale.

g.BSanalyze este pe piata de mai bine de 10 ani si este utilizat in peste 70 tari, este cel mai complex sistem de analiza invaziva si neinvaziva a functiilor creierului, a functiilor inimii si muschilor scheletici, si a diferitelor disfunctii.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec

  Accesorii BCI  

Price

g.GAMMAsys

A fost proiectat pentru a creste viteza pregatirii experimentelor EEG/ECG/EMG/EOG, casca fiind in acelasi timp confortabila si asigurind o calitate ridicata a semnalului.

g.GAMMAsys include diverse tipuri de electrozi activi sau pasivi, care pot fi montati pe o casca g.GAMMAcap2 pentru inregistrarea semnalelor EEG, sau montati pe corp pentru inregistrari ale semnalelor ECG/EMG/EOG.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Price

g.GAMMAsys si
g.EEGcap

Sunt sisteme de inalta performanta, cu electrozi activi sau pasivi, pentru inregistrarea neinvaziva a semnalelor EEG, EMG, ECG, EOG.
Electrozii activi contin in interior un preamplificator aditional reducand zgomotul de masura. Sistemul se utilizeaza cu amplificatoarele g.USBamp, g.HIamp, g.BSamp si g.MOBIlab+. Electrozii activi lucreaza intr-un domeniu de frecvente intre 0 - 10 kHz (DC) sau 0.1 Hz - 10 kHz (AC).

Citeste mai multe pe site-ul g.tec
Price

Senzori

Diverse tipuri de senzori pentru inregistrarea semnalelor fizice sau fiziologice.

Citeste mai multe pe site-ul g.tec

Aceste solutii complete dezvoltate de G.tec reprezinta top-ul tehnologiei in ceea ce priveste categoria sistemelor BCI si se utilizeaza cu precadere in domeniul medical si in cercetare.
IntendiX permite "scrierea cu puterea gandului" (de exemplu o persoana cu ALS, asa-numita "blocata inauntru", poate scrie cuvinte pe ecranul unui laptop).
mindBEAGLE este un sistem care incearca initierea comunicarii cu creierul unor pacienti aflati in stare comatoasa.
RecoveriX este un sistem destinat recuperarii miscarilor mainii la pacientii cu accident vascular cerebral.
CortiQ este un sistem care permite localizarea diverselor arii ale creierului raspunzatoare de diverse actiuni (vorbit, miscat degetele, etc.) si poate fi utilizat in neurochirurgie.
Pentru a afla in detaliu informatii despre fiecare in parte va invitam sa accesati linkurile

 Intendix 

Afla mai multe

mindBEAGLE

Afla mai multe

 recoveriX 

Afla mai multe

 cortiQ 

Afla mai multe